Saygus V2: 256GB opslag en Harman Kardon speakers

Jooshua Franssen | 7 januari 2015
lifestyle


Samsung, HTC, Apple, Nokia: allemaal merken die een ieder wel kent. Dan komt er een naam voorbij als 'Saygus'. Niet echt bekend, maar hun nieuwste smartphone die ze tijdens de CES hebben geïntroduceerd, blaast de rest in elk geval goed weg. Dit is een telefoon voor de echte geek!

De specificaties zijn enorm. Maximaal 256GB aan opslag, een 21 megapixel camera achterop en een 13 megapixel camera voorop, stereo Harman Kardon speakers en retesnelle 60Ghz Wi-Fi, iets wat nog niet eens in een van de huidige topmodellen is verschenen.

Saygus V2

De smartphone van Saygus doet in elk geval niet onder voor de gemiddelde high-end telefoon die je momenteel kunt krijgen. Met een vijf inch scherm, 2.5Ghz Qualcomm quad-core processor en 3GB aan geheugen, lijkt het op elk andere high-end Android toestel dat er nu is. Om zich een beetje van de rest te onderscheiden is de achterkant verwerkt met kevlar, die ook nog eens werkt als antenne booster, heeft de smartphone een gouden afwerking, zit er een vinger afdruk sensor op en kunnen echte gadgetgeeks hun hart ophalen: je kunt naast Android ook een andere besturingssysteem draaien. Dit kan omdat de Saygus V2 niet een, maar twee sd-kaarten pakt. Gooi daar nog ook nog een accu bij met 3100mAh en je kunt lang genoeg selfies maken, muziek luisteren en gamen.

Helaas blijft het hierbij, want het toestel is nog niet op de markt verschenen en alleen op de CES. Prijzen zijn ook nog onbekend, maar er wordt verwacht dat je ongeveer net zoveel kwijt zal zijn als voor een andere high-end android toestel. We zijn benieuwd of, en wanneer, de Saygus V2 überhaubt te koop zal zijn, maar in elk geval staat hij nu al op ons lijstje.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws