Promo-filmpje Adidas: #OriginalSuperstar ft. Pharrell, David Beckham en anderen

Tess Maidman | 13 januari 2015
lifestyle


Als je kijkt naar het straatbeeld van het afgelopen half jaar, zie je dat de Adidas sneakers zich niet uit het veld laten slaan. Sterker nog, it’s a bit overloaded! Zowel mannen als vrouwen dragen de gewilde modellen Stan Smith of The Superstar.

Een beetje een ernstige zaak (of gewoon een marketingstunt) is dat het merk een stop op de verkoop van de vrouwenmaten heeft gezet. Sinds twee maanden is maat 38 in geen velden of wegen meer te bekennen. Best slim aan de andere kant, want er zijn momenteel genoeg dames die heel Nederland afstruinen op zoek naar deze sneakers.

Wat nu aan de orde is, en de ladies wellicht nog gretiger maakt, is het nieuwe Adidas promo-filmpje '#OriginalSuperstar' ft. Pharrell, David Beckham, Rita Ora en Damian Lillard. In 1969 lanceerde Adidas Originals The Superstar en in de loop der jaren heeft de betekenis van dat woord een complete verandering doorgemaakt. Het merk gaat op zoek naar het antwoord op de vraag door échte supersterren te laten antwoorden. Zij maken duidelijk wat een superster nou eigenlijk is.

Check de promo hieronder en wacht geduldig af. Waarschijnlijk zullen de schoenen in februari weer verkrijgbaar zijn, dames!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws