League of Legends introduceert DJ Sona

Eveline Meijer | 8 februari 2015
lifestyle


Riot Games, de makers van het populaire spel League of Legends, heeft een op edm geïnspireerde skin uitgebracht voor het spel: DJ Sona. Voor de skin moet je betalen, maar je kunt wel drie gratis tracks downloaden.

De skin laat je wisselen tussen drie verschillende in-game tracks van Pretty Lights, Bassnectar en Dada Life. Elk nummer, die in de game 'Kinetic', 'Concussive' en 'Ethereal' heten, veranderen Sona compleet. Haar outfit en turntable passen automatisch bij de platen. Elke gig begint in 'Kinetic', maar door te typen of te togglen in de in-game chat verandert de muziek. De tracks gaan wel altijd in dezelfde volgorde, wat dan weer een beetje jammer is. Je begint dus bij Kinetic, gaat door naar Concussive en komt uit bij Ethereal, waarna het rijtje weer opnieuw begint.

Abilities

Wat alle abilities van Sona precies zijn bij elke track, wordt op de website van League of Legends uitgelegd door middel van filmpjes. Leuk is wel dat alle tracks gratis te downloaden zijn, al moet je voor de skin wel betalen.

https://www.youtube.com/uHJyAZtRrOY?list=PLbAFXJC0J5GYw9Kb6NFAWHRZ26pNfpN1i

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws