De leukste apps voor de lente

Eveline Meijer | 18 maart 2015
lifestyle


In de eerste editie van Clublife EDM Magazine van dit jaar vond je al een aantal vette apps voor de lente. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke applicaties voor het zonnige weer!

InstaFrameInstaFrame

Je maakt tijdens dit mooie weer allerlei foto's van je vrienden, je vriend(in) en natuurlijk van jezelf! Deze kun je nu samenvoegen met InstaFrame en vervolgens gemakkelijk delen op Facebook, Twitter, Flickr en Tumblr. Maak bijvoorbeeld een vette collage van die mooie lentedag in het park en voeg allerlei leuke frames, stickers en tekst toe. Met negentig verschillende templates, 54 diverse borders en twaalf magische effecten om toe te passen op elke individuele foto kun jij wel even uit de voeten!

InstaFrame is gratis te downloaden voor Android.

BierNetBiernet

Bij lekker weer hoort ook een koud biertje, maar helaas is dit vaak niet goedkoop. Biernet http://www.biernet.nl/ komt met een goede oplossing: alle aanbiedingen in één overzicht! Niet alleen vind je de beste aanbiedingen voor grote merken als Heineken, Grolsch en Hertog Jan, maar ook kleinere merken staan erbij. Is je bier op en de winkel dicht? Biernet geeft je een actueel overzicht van bierkoeriers. Bovendien zijn er ook bierevenementen als festivals en proeverijen in de app te vinden, en het allerlaatste biernieuws.

Biernet is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Sync iTunesSync iTunes

Gebruik je iTunes, maar heb je een smartphone of tablet die op Android draait? Dan ken je het probleem met het syncen van je playlist. Met Sync iTunes kun je toch al je muziek van je Apple-apparaat spelen op je Android Device, want het syncen is mogelijk gemaakt! Je koppelt met deze app je smartphone of tablet gemakkelijk met je Apple device, zet de muziek over via wifi en kunt ook gekochte of gedownloade mp3's meenemen. Geen zorgen over je zorgvuldig samengestelde playlist, ook deze wordt netjes meegenomen. Je kunt deze overigens aanpassen op je Android-apparaat en hem vervolgens ook weer laten syncen met iTunes.

Sync iTunes is voor €4,99 te koop in de Play Store.

Nieuwsgierig naar meer leuke lente-apps? Check dan Clublife EDM Magazine 1.2015!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws