Voorbereid op stap

Joni Hendrix | 10 april 2015
lifestyle


Het festivalseizoen is weer begonnen, maar het eerste festival, Paaspop, is voor een groot deel in het water gevallen. Dat is natuurlijk niet erg als je overal op voorbereid bent! Daarom hebben we een kort lijstje samengesteld met items die je nooit meer mag vergeten als je naar een festival gaat.

regenjas

Regenjas

In Nederland regent het vaak en de kans is dus ook groot dat het regent op de dag dat jij naar een festival gaat. Stop een hippe regenjas in je tas, zoals deze toffe legerjas van Rains. Neemt het teveel plek in beslag? Kies dan voor een cheapy poncho, die past in iedere broekzak of jaszak. Neem er voor de zekerheid twee mee, want je weet maar nooit!

Hoed/pet

Na regen komt zonneschijn en die zon kan erg warm zijn. Een pet of hoed kan ervoor zorgen dat je minder last hebt voor de zon. Dit jaar zien we steeds vaker de ‘vissershoed’ voorbijkomen. Met deze vissershoed van Upfront loop je er ook nog eens hip bij!

happy soks

Sokken

Natte sokken? Verschrikkelijk! Neem dus altijd een extra paar mee. Met deze toffe sokken van Happy Socks steel je ook nog eens de show. Ook handig als je op een warme zomerdag open schoenen aan hebt en het koelt ’s avonds erg af. Niemand die gek opkijkt als jij ineens met zulke sokken verschijnt!

zonnebril hm

Zonnebril

Hoe vaak het ook regent, de zon laat zich gelukkig ook vaak genoeg zien. Daarom raden wij je aan om altijd een zonnebril mee te nemen. Het is verstandig om geen dure Ray Ban in te pakken, maar koop een goedkope zonnebril, bijvoorbeeld deze van H&M. Als de bril kapot gaat, is het niet zo’n heel groot probleem.

Regenlaarzen

Misschien iets minder handig om mee te nemen, maar wel zo verstandig om aan te doen. Wordt er regen voorspeld op de festivaldag? Trek dan regenlaarzen aan. Zo voorkom je natte voeten en kun je dansen waar je maar wilt, want geen een waterplas vormt een gevaar! Tegenwoordig is een regenlaars ook niet saai meer, want je kunt overal genoeg hippe en toffe laarzen vinden.

triangl

Badkleding

Het is ook geen overbodige luxe om badkleding mee te nemen. Hoe slecht het weer de ene dag kan zijn, hoe mooi en warm het de andere dag is. Je hebt er zeker spijt van als al je vrienden wel een bikini of zwembroek mee hebben genomen en jij niet. Deze bikini's van Triangl zijn stiekem onze favoriet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws