Eén sneaker in 50 kleuren

Joni Hendrix | 17 april 2015
lifestyle


Kun je nooit de juiste kleur sneaker bij je outfit vinden? Dan hebben Pharrell Williams en adidas Originals dé oplossing voor je, namelijk de adidas Originals Superstar Supercolor. Deze Superstar sneaker is in maar liefst vijftig kleuren te koop. We love it!

Sinds een paar weken zijn de nieuwe Superstar sneakers te koop en we zien ze steeds vaker op straat verschijnen. Hoe vet is het dat je gewoon dé perfecte kleur sneaker bij je outfit uit kunt kiezen? Tegelijkertijd is de keuze door het grote aanbod wel erg lastig. Zullen we voor pastelroze gaan of toch knalgeel? En die donkerblauwe is ook wel mooi of misschien die pompoenoranje? De sneakers kosten €95,-, een prima prijs voor zulke toffe schoenen als je het ons vraagt. Zullen we er dan toch maar twee bestellen?

Gelijkheid

'Supercolor is een viering van gelijkheid door middel van verscheidenheid', aldus Pharrell Williams. Op een van de drie adidas-strepen staat dan ook het woord 'equality' gedrukt.

Niet de eerste keer

Het is de eerste keer dat de Happy-zanger samenwerkt met adidas Originals. Zo ontwierp hij eerder onder meer de Tennis Pack collectie.

Supercolor_50 368549 368551 368553 368555 Supercolor_50

Beeld: adidas Originals

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws