The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited in open beta

Eveline Meijer | 25 april 2015
lifestyle


De publieke beta van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited op Playstation 4 is van start gegaan. Begin juni komt de game uit op dit console en op Xbox One. Eerder werd The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited al uitgebracht op pc.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited draait op drie alliances die in strijd komen om Cyrodiil te veroveren. De chaos van de oorlog verspreidt zich naar elke provincie van Tamriel. Onverwachte samenwerkingen ontstaan, maar een nog duistere bedreiging roert zich onder de oppervlakte: de Deadric Prince Molag Bal. Hij smeedt een plan om heel Tamriel naar zijn Oblivion Realm te brengen en elke stervelijke ziel slaaf te maken.

Customize

In de game kun je de wereld ontdekken, quests volgen en je eigen karakter ontwikkelen. Dat laatste gaat extreem gedetailleerd: je kunt elk soort wapen en armor oppakken en gebruiken, maar ook kiezen uit een enorme selectie spells en abilities. Het maakt niet uit welke class je bent, alles is mogelijk om jouw ideale karakter te ontwikkelen. Bovendien is dit de eerste game uit The Elder Scrolls-reeks waarin je het volledige spel in multiplayer kunt spelen.

https://www.youtube.com/oCc92g2Q-Tg

Beta

De beta-versie eindigt maandag 27 april om 14:00 uur. Om mee te doen aan de beta moet je een persoonlijke uitnodiging van de uitgever Bethesda Softworks hebben, welke naar diverse spelers verstuurd zijn. Op 9 juni komt de game uit voor Playstation 4 en Xbox One, maar hij is nu al te bestellen. De pc-versie is al langer beschikbaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws