Deze games zijn in mei gratis bij PS Plus

Eveline Meijer | 3 mei 2015
lifestyle


Heb jij een Playstation Plus-account? Wil je gratis games? Dat kan! Elke maand geeft Sony een aantal Playstation 3-, 4- en Vita-spellen weg en die van mei zijn bekend geworden. Snel even in de store kijken dus!

Ether One

Playstation 4-eigenaren kunnen deze maand genieten van Ether One. Ether One is een first-person exploration game met een verhaal over hoe kwetsbaar de menselijke geest kan zijn en wat het betekent als een naaste je niet meer herkent. Jij bent de Restorer, een individu met een mogelijkheid om jezelf in andermans geest te zetten en zo hun herinneringen te herstellen. Deze game is op twee manieren te spelen: volg de verhaallijn zonder puzzels op te lossen, of neem de wat meer avontuurlijke route met complexe puzzels.

https://www.youtube.com/aif06WGc_Oo

Hohokum

Hohokum is beschikbaar voor PS4, PS3 en PS Vita, dus iedereen met een Playstation Plus-account kan hiervan genieten. Je bent een vlieger-achtig wezen die op zijn reizen allerlei geheimen ontdekt door interactie met elementen. In principe is Hohokum een speeltuin, een plek waar je kunt rondlopen en verdwalen. Zeker een leuke game om te spelen!

https://www.youtube.com/UHSRprHMb8I

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Guacamelee! was eerder al beschikbaar voor PS3 en PS Vita, maar deze editie is er alleen voor PS4. Deze game bevat alle DLC en een hoop nieuwe content, dus als je hem eerder al op een ander console speelde, beleef je er alsnog een hoop plezier aan! Guacamelee! is een platformgame welke zich afspeelt in een magische wereld geïnspireerd op Mexicaanse cultuur en folklore.

https://www.youtube.com/KA_LayTuoRo

The Unfinished Swan

Ontdek een mysterieus en verborgen koninkrijk en ga op reis. Tijdens je tocht wordt je geleidt door een zwaan die je door rare levels met bizarre wezens brengt. In elk level zitten er nieuwe twists, uitdagingen en puzzels, tot je uiteindelijk bij de excentrieke Koning die het rijk bouwde uitkomt. The Unfinished Swan is beschikbaar op PS4, PS3 en PS Vita.

https://www.youtube.com/ucQOreft-20

Race the Sun

Ook deze game is er voor alle Playstation-consoles. In Race the Sun is snelheid het belangrijkste element in het overleven. Je bent een ruimteschip die op zonne-energie werkt en je gaat langzamer in de schaduw. Een heerlijke race-game dus!

https://www.youtube.com/77uVRz7RzjQ

Murasaki Baby

Deze game vertelt het verhaal van een klein meisje die wakker wordt in een rare wereld, welke bewoond wordt door de fantasieën en angsten van kinderen. Het meisje heeft alleen een paarse, hartvormige ballon bij zich en is verdwaald, kwetsbaar en heeft heimwee. Breng jij haar naar huis?
Murasaki Baby is alleen beschikbaar voor PS Vita.

https://www.youtube.com/dCN5Vilh4nQ

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws