5 onmisbare festival bags

Joni Hendrix | 12 juni 2015
lifestyle


Een tas is eigenlijk onmisbaar als je naar een festival gaat. Vooral voor de vrouwelijke feestbeesten is het fijn om een tasje bij de hand te hebben voor bijvoorbeeld make-up, een spiegeltje, telefoon en portemonnee. Maar ook de heren mogen met een tas gezien worden. We zochten vijf toffe festival schoudertasbags voor je uit!

 

Schoudertas

Door deze vrolijke schoudertas krijg je toch meteen de strand-festival-hippie-zomerkriebels? Met deze kleurrijke tas trek je op ieder festival zeker de aandacht. De tas is ook groot genoeg om al je spulletjes in mee te nemen, maar goedkoop is 'ie niet. Deze kleine variant van de Mochila by Isabelli kost €74,95. Maar dan heb je ook een unieke tas!

american apparel

Rugzak

Een rugzak is perfect voor ieder festival, want je kunt er veel in kwijt. Niet alleen de vrouwen, maar ook de mannen mogen met zo'n tas gezien worden. Ga voor een denim variant, want dit jaar is deze stof hotter dan ooit.

Totebag

Een totebag is zeer geschikt voor festivals. Waarom? Er past veel in en je kunt ze na het festival meteen in de wasmachine gooien. Dus je hoeft niet de hele tijd op te letten of je tas vies wordt. Ook fijn als je bijvoorbeeld een vest of jas meeneemt voor ’s avonds. Het past er allemaal perfect in. Deze totebag van Zoet & Peper is niet alleen handig, maar er staat ook nog eens een super toffe tekst op.

Clutch

Een clutch kan al snel irritant worden, omdat je ‘m steeds in je hand vast moet houden. Bij de meeste clutches zit ook een hengsel dat je aan de tas kunt bevestigen, zodat je de tas om kunt hangen als je ‘m niet meer in je handen vast wilt houden. Let hier op als je zo’n tas koopt. Wij hebben alvast een tof exemplaar voor je uitgezocht. Wees eens eerlijk: met deze watermeloen clutch wil jij toch ook gezien worden?

Klein tasje

Iedere vrouw móet een klein zwart schoudertasje in de kast hebben liggen. Het past overal bij en je hoeft geen zware tassen mee te slepen. Handig voor een festival waarvoor je niet veel spullen mee hoeft te nemen. Zorg er wel voor dat je een tasje uitzoekt waar je belangrijkste spullen, zoals telefoon, make-up en geld in kunnen, anders heb je er nog niets aan natuurlijk. Wil je een vestje meenemen? Dat kan! Knoop bijvoorbeeld een dun vestje om het hengsel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws