Vijf vette ananas items

Joni Hendrix | 19 juni 2015
lifestyle


Fruit op kledingstukken is dit jaar helemaal hot. Je telt dan ook niet meer mee als je niet met een stuk fruit op je lichaam rondloopt. Wij zijn stiekem groot fan van de ananas. Het is een vrolijke en leuke print die op ieder kledingstuk de show steelt. Wij zochten vijf toffe ananasitems voor je uit.

Hoe vet is deze ananasjas? Wij zien ons er al mee rondlopen op ieder festival dit jaar. Aandacht trek je er zeker mee. Jammer genoeg is hij wel wat prijzig, maar je bent dan wel zeker van een super tof ananasitem.

Met deze vrolijke schoenen van Keds kun jij ieder festival aan. Laat die hakken of slippers maar thuis en trek deze beauty’s aan je voeten. Succes verzekerd!

ananas shirt

Fruit en franjes, dé beste combinatie voor dit jaar als je het ons vraagt, want het zijn allebei echte fashiontrends deze zomer. Kan niet beter toch? Met dit shirt zit je dus zeker goed. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een mooi fashionitem voor ieder festival.

Zeg je zomer, dan zeg je rokjes. Met deze mooie en vrolijke ananasrok zit je dit jaar helemaal goed. Zoek er een leuk, sexy shirtje bij en je bent ready to go. Erg leuk als je er hakken bij combineert, maar dat is niet zo handig voor een festival. Dus gympen of mooie sandaaltjes zijn ook zeker een prima optie.

ananas ketting

Houd je niet zo van de kleurrijke en soms drukke ananasprints, maar wil je wel met deze trend mee gaan? Dan is deze ketting perfect voor jou. Subtiel, maar ook erg vet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws