Breng Nicky Romero naar zijn show in #PlayNicky

Eveline Meijer | 14 juli 2015
lifestyle


Een leuke game, Nicky Romero's vette beats en dat in een 16-bit jasje, dat klinkt ons als muziek in de oren! In #PlayNicky waan je je even Nicky Romero die als een gek naar zijn show toe moet. Terwijl je over de weg naar de show rent, moet je allerlei obstakels ontwijken en zo vermijden dat je dood gaat.

Het zat er natuurlijk aan te komen: games die draaien om grote dj's. #PlayNicky is zo'n game, gemaakt om Nicky te promoten voor de DJ Top 100. En dat promoten, dat lukt wel met zo'n game.

Gameplay

De game heeft eenzelfde soort insteek als Subway Surfers en een oldschool look en feel. Met een 16-bit uiterlijk en simpele controls (W om te springen en S om ergens onderdoor te sliden) is dit een game die iedereen vermaakt, ook als je geen geweldige gamer bent. Alles komt neer op timing, waardoor #PlayNicky steeds moeilijker wordt. Je moet steeds sneller over de obstakels heen springen of er juist onderdoor glijden, waardoor je regelmatig opnieuw moet beginnen. Gelukkig begin je dan bij een checkpoint, dus niet alles hoeft over. Je verliest echter wel punten als je tegen een obstakel aan komt, deze verdien je terug door verder te komen in het spel. En wat is je doel? Zoveel mogelijk punten scoren en, natuurlijk, bij die show aankomen!

#PlayNicky blijf je spelen

En wat vinden wij? Deze game is verslavend! Hoewel je in eerste instantie niet veel verwacht van #PlayNicky, realiseer je je snel dat je zo een half uur verder bent en behoorlijk gefrustreerd raakt. Het steeds weer af gaan, maakt dat je door wilt blijven gaan, al moet je dat rotstukje wel twintig keer overnieuw doen. De lekkere beat van Nicky onder de game helpt natuurlijk ook een handje, deze zorgt niet alleen voor een lekkere vibe, maar ook voor de broodnodige adrenaline. Wij blijven nog wel even spelen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws