3x Seventies voor een festival

Joni Hendrix | 15 augustus 2015
lifestyle


De Seventiestrend is op dit moment helemaal hot. Denk aan wijde broeken, off shoulder tops en de suède rok. Het kan allemaal deze zomer. En weet je wat leuk is? Deze trend is helemaal festivalproof. Wij zochten drie toffe Seventiesitems voor je uit. Laat je inspireren!

off shoulder

Off Shoulder Top

Verstop je niet langer onder shirts met lange mouwen, maar laat je sexy schouders zien. Je ziet de off shoulder tops in veel verschillende soorten en kleuren. De een is nog kleurrijker en korter dan de ander. De kans is groot dat er een tof model voor jou bij zit! En je hebt niet alleen off shoulder tops, ook zie je veel jurken met blote schouders. We like!

denimrok1

Denim rok

We houden van denim en van deze rok! Hoe leuk is dit Seventies geïnspireerde spijkerrokje? De knopen aan de voorkant maken het helemaal af. Wij zijn fan. Ook zijn suède rokken helemaal Seventiesproof, dus als je niet van denim houdt, kun je altijd voor een mooie suède variant gaan.

Floppy hoed

Je ziet ze steeds vaker op straat voorbijkomen: floppy hoeden. Met zo’n hoed steel je zeker de show op ieder festival. Ook handig als de zon schijnt! Kies voor een zwarte hoed en maak de rest van je outfit kleurrijk. Of je kunt ook voor een opvallende hoed gaan en de rest van je outfit rustig houden. It’s up to you.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws