Je favoriete maaltijd op een shirt!

Joni Hendrix | 23 augustus 2015
lifestyle


Wat is jouw favoriete maaltijd? Couscous, Fu Yung Hai of Boerenkool misschien? Dan hebben wij goed nieuws! Je kunt voortaan tijdens het stappen laten zien dat je hiervan houdt, want t-shirt label Tastees verkoopt shirts met namen van eten. Simpel, maar erg tof!

Goed doel

De shirts zijn voor mannen en vrouwen en zijn te bestellen in zwart of wit. Op dit moment zijn er tien verschillende soorten shirts met namen van gerechten. En weet je wat nog het allermooiste is: als je een shirt koopt, doe je meteen iets goeds voor de wereld! Het merk zet zich namelijk in voor schoolgaande kinderen in ontwikkelingslanden, wat een mooi initiatief! Voor elk shirt dat verkocht wordt, voorziet Tastees twintig schoolgaande kinderen van een lunch via United Nations World Food Programme. Ook leuk: je shirt wordt bezorgd in een pizzadoos. Als dit niet genoeg redenen zijn om een shirt te bestellen, weten wij het ook niet meer! Wij zijn fan, but it’s just a matter of taste.

Dinnerdate

Psst, hadden we al gezegd dat je met dit shirt ook kunt scoren? Trek het aan tijdens een avondje stappen en die leuke jongen of meid ziet direct wat jouw favoriete eten is. Hebben jullie meteen een goede reden voor een eerste dinnerdate!

tastee4 tastee3 tastees1

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws