De 10 lolligste edm tracks

Mark Hofman | 24 september 2015
lifestyle


Er zijn ontzettend veel verschillende soorten tracks in de scene: emotionele tracks, rustige tracks, harde tracks, tracks om je te concentreren, tracks om wat vrolijker te worden, ze zijn er allemaal. Er zijn producers die sommige tracks als geintje maken of een track maken met de bedoeling om jou te laten lachen.

Wij hebben een lijstje gemaakt met de tien lolligste tracks, of ze grappig zijn is aan jullie.

The Chainsmokers – 'Selfie (Botnek Remix)'

Word je ook zo moe van het woord selfie? Botnek heeft de oplossing voor je met deze remix:

Martin Garrix – 'Animals (McMaNGOS Funnymals Edit)'

Martin Garrix had een grote hit met 'Animals', zo groot dat je bijna niks anders meer hoorde op radiostations, festivals en in dj sets. McMaNGOS was het nummer zo zat dat hij besloot het te editten met 'Old McDonald Has A Farm'. De track was een dikke knipoog richting Martin Garrix en dat vond dj en producer Deadmau5 zo leuk dat hij hem draaide tijdens Ultra Music Festival 2014.

Ookay – 'Star Wars (Ookay Twerk VIP)'

Het grappigste liedje uit de Star Wars films gemixt in een trap track, meer hoeven we er niet over te zeggen.

Avicii – 'Levels (MLG Airhorn Remix)'

'Levels' van Avicii is ook een track waar je niet omheen kon, overal werd deze klapper van een track gedraaid. MLG vond het een leuk idee om de synths in de melodie aan te vullen met wat gastoeters.

Borgore – 'Ice Cream'

Borgore houdt van ijs en dat laat hij merken in zijn track 'Ice Cream'. De track is fout op vele fronten en dat maakt het liedje zo leuk.

Le Le – 'Breakfast (Mercury Remix)'

Een dame versieren kan op vele manieren, maar om nou te zeggen dat ze hetzelfde is als je ontbijt…

DJs from Mars – 'Phat Ass Drop (How To Produce A Club Track Today)'

In 2012 waren de mannen van DJs from Mars zo aardig ons een tutorial te geven over hoe je een club track moet maken. De track is leuk maar de video maakt het af. Check het!

Razihel – 'Falcon Punch'

In 2013 waren filmpjes met geitjes pittig populair. De geiten, die klonken als mensen, werden zowat in elk popnummer toegevoegd als grapje. Razihel besloot zijn track 'Falcon Punch' gewoon in het origineel al te voorzien van de gillende geiten

Duck Sauce – 'Big Bad Wolf'

Big Bad Wolf is pittig apart, maar wat hebben we hier om gelachen. De track is overigens best oke, maar de clip is hilarisch!

The Lonely Island – 'When Will The Bass Drop (Feat. Lil Jon)'

The Lonely Island neemt in deze track een beetje de edm scene in de maling, maar het is leuk gelukt. De artiest in de video is Davincii en staat tijdens het draaien rustig een eitje te koken, geld te innen en een potje Jenga te spelen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws