5x mooie lipsticks voor de herfst

Casper Janssen | 25 september 2015
lifestyle


Je hebt zomermensen en je hebt herfstmensen. Als je bij de laatste categorie hoort, heb je geluk, het regenjassenweer komt er namelijk weer aan. Gelukkig betekent dat ook de tijd van de herfstlipsticks: donkerrood, paars en felroze, wij kunnen er niet genoeg van krijgen. Daarom zetten wij vandaag de mooiste voor je op een rij!

MAC - Ruby Woo

Ruby Woo is dé perfecte klassieke rode lipstick. Eigenlijk kan hij het hele jaar door, maar in de herfst is 'ie extra mooi door zijn blauwe ondertonen en staat hij bij elke huidskleur prachtig!

 

MAC ruby woo

 Yves Saint Laurent - Rouge Pur Couture De Mats

Een mooie matte donkerrode lipstick voor als je rood wilt dragen maar met íéts minder statement. Het staat bijvoorbeeld ook mooi voor in de avonden.

YSLRougeCouture

Estee Lauder - Purple Passion

Passie voor paars! Deze paarsroze lipstick geeft je net dat beetje extra en heeft daarnaast een prachtige glans die je lippen dikker doet lijken.

Purple Passion

MAC - Rebel

Een lipstick voor de rebellen onder ons. Deze lipstick is donkerpaars maar dan net iets feller, perfect voor als je wat kleur in je make-up wilt integreren maar niet all out wilt gaan.

MAC Rebel

Essence - 04 On the Catwalk

De perfecte kleur voor iedereen die rode lipstick wil dragen, maar dit nog niet echt durft. On The Catwalk geeft je een mooie rode tint zonder heel schreeuwerig te zijn. Daarnaast is hij ook nog eens heel erg budgetproof!

essence on the catwalk

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws