Met deze smartphonehoesjes steel jij de show!

Lucas Boon | 21 oktober 2015
lifestyle


Smartphones, anno 2015 heeft iedereen heeft er een. Maar wil je je smartphone goed 'in shape' houden, dan is een smartphonehoesje wel zo handig. Op www.smartphonehoesjes.nl is de keuze reuze, maar voordat je daar naar toe gaat kun je beter even verder lezen.

De website is logischerwijs gespecialiseerd in smartphonehoesjes; eigenlijk is er voor ieder wat wils. Of je nu een oude Nokia of de nieuwste iPhone in je bezit hebt, op zoek bent naar een zakelijk model of juist eentje voor tijdens het uitgaan - er zit voor iedereen wat bij!  Wij hebben even research gedaan op de website en kwamen uit op de volgende smartphonehoesjes:

Sony Xperia E4g

Een hoesje voor de echte budgetsmartphone. Dit hoesje voor de Sony Xperia E4g is niet heel duur, maar dat betekent niet dat de kwaliteit niet goed is. Handig daarbij is dat je je pasjes in het hoesje mee kunt nemen door middel van een smartphonesonyxperiahandige flipcase of booktype hoes met opbergvakjes. Ook kun je met het hoesje gemakkelijk een filmpje kijken: je zet het toestel hiermee makkelijk overeind en kunt zorgeloos genieten.

Check ook deze accessoires die bij de Sony Xperia E4g gaan.

Samsung Galaxy Tab S2 8.0

De Samsung Galaxy Tab S2 8.0 is een van de lichtste tablets ter wereld. Het model is daarmee kwetsbaar; een hoes is dus raadzaam. De Samsung Galaxy Tab S2 8.0 absorbeert de hardste schokken en houdt daarnaast vuil en stof op afstand. Een duurzame aankoop waarmee je tablet voor altijd bestand blijft tegelijke lelijke krassen, stoten en schokken.smartphonehoesjegalaxy

Check ook deze accessoires die bij de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 gaan.

Sony Xperia Z5

De Sony Xperia Z5 is een populaire smartphone met jaloersmakende specificaties. Een 5.5 -inch scherm, twee camera's met 30 en 10 megapixel en een batterij met 4500 mAh. Een mooi exemplaar, belangrijk dus om 'm zo lang mogelijk mooi en bruikbaar te houden! sonyxperiaz5-3
Met dit hoesje bescherm je 'm tegen stoten en vallen, zand zee en zon en tegen ronddwarrelend stof en vuil. Ook worden de hardste klappen en stoten geabsorbeerd, zodat het interne mechanisme van jouw Sony Xperia Z5 weinig tot geen opschudding ervaart.

Check ook deze accessoires die bij de Sony Xperia Z5 gaan.

iPad Mini 4

De iPad Mini 4 is een krachtige tablet met een batterijduur van maar liefst tien uur. De iPad Mini 4 is gevoelig: krasjes op het scherm zijn daarom al gauw gemaakt. De iPad Mini 4 hoes is ontworpen om het gehele model, incsmartphonehoesjesipadlusief het scherm, schadevrij te houden. Er zijn veel varianten beschikbaar, zo kun je gaan voor een bruine lederen hoes voor op het werk, maar ook bijvoorbeeld met een vrolijke tint voor een meer persoonlijke touch.

Check ook deze accessoires die bij de iPad Mini 4 gaan.

 

Nog meer smartphonehoesjes? Ga naar www.smartphonehoesjes.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws