ADE Recap: Events

Mark Hofman | 21 oktober 2015
lifestyle


Amsterdam Dance Event 2015 zit er alweer op en nu is het tijd om na te genieten. Het zal je niet ontgaan zijn: Clublife Magazine was in grote aantallen aanwezig dit jaar. De redactie was op locatie te vinden met een eigen HQ, reporters renden heel de dag door de stad voor de interviews en je ontkwam niet aan de fotografen tijdens de events. Met ADE Recap willen we deze geweldige week nog even met jullie herbeleven. Wat waren de vetste, meest verrassende en tofste events van ADE 2015?

David Lewis Prodcutions 20 years

Op dinsdag 13 oktober begon het ADE voor ons bij het feestje van David Lewis. De agency vierde zijn twintig jarige bestaan en wij waren er aanwezig! Check ons report hier.

david-lewis-productionsp-headquarter-amsterdam-1

Jeff Mills in het Rembrandthuis

Jeff Mills wordt gezien als één van de grondleggers van de techno-scene. Op woensdag 14 oktober maakte hij live een track in het oude atelier van schilder Rembrandt. Check ons report hier.

jeffmills

Hard Dance Event: How to become a headliner

Stiekem droomt elke dj van een slot als headliner. De weg daarnaartoe is echter wel schimmig. Remon Riezebos (respectievelijk managing director) en Peter Hillebrands (A&R-Manager)  van Headliner Entertainment, doen in een interactief gesprek uit de doeken wat je kan helpen als artiest. Check ons report hier.

HDE

Spinnin' Sessions Secret Showcase

Een feestje van Spinnin' Records waarbij de Locatie en Line-up niet bekend zijn, dat is wat de Secret Showcase inhield. Het feestje was gratis en slechts een korte tijd van aanvang werd de locatie bekend gemaakt. Check ons report hier.

Spinnin

Hardwell presents: Revealed

Revealed staat met zijn eigen avond in de HMH. De ideale manier om het ADE af te trappen. Met een bijzonder b2b2b sessie met Hardwell, Dyro & Dannic, werd het een geweldige avond. Check ons report hier.

hardwellrevealed6

25 jaar Ninja Tune: ADE Q&A met Matt Black

Het label Ninja Tune bestaat 25 jaar en dat is reden genoeg voor een Q&A met oprichter Matt Black. We kregen een exclusief kijkje in de keuken en ons report kan je hier checken.

Matt-Black

Armin van Buuren bij dj hotel 538

Elk jaar organiseert radio 538 bijzondere slaapfeestje in het Amsterdamse hotel: NH Barbizon Palace. Het hoogtepunt van dit concept is altijd het optreden van een dj en dit keer was dat Dave Winnel samen met Armin van Buuren. Check ons report hier.

DJ-Hotel

Axwell /\ Ingrosso

Twee grote producers en dj's uit Zweden die zelden in Nederland optreden, is het recept voor een overvolle Heineken Music Hall. Axwell & Ingrosso hebben het dak eraf geblazen en na de bekendmaking van de nummer één dj, had Axwell nog een leuke verrassing. Check ons report hier!

axwellingrosso

Amsterdam Music Festival

We kunnen er niet omheen: Amsterdam Music Festival is hét grootste festival wat plaatsvindt tijdens het ADE. De nummer één dj werd bekend gemaakt en we konden twee dagen genieten van de grootste artiesten. Check ons report hier.

Amsterdam Music Festival

Revealed Recordings 5 year anniversary

Revealed Recordings bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd met ondermeer een ADE Next Conference. Wij waren aanwezig om van ondermeer labeleigenaar Hardwell zelf het geheim achter het succes van het label te horen. Check ons report hier.

Hardwell revealed conference

Awakenings presents: Joris Voorn & Friends

Awakenings was dit jaar weer in de techno-tempel van onze hoofdstad: de Gashouder. Joris Voorn nam zijn vrienden mee om het publiek een heerlijke avond te verzorgen. Check ons report hier.

296123_960x960_393063o

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws