Stijlvol op de dansvloer

Joni Hendrix | 12 december 2015
lifestyle

Nu de luchtige, korte en sexy festivaloutfits weer de kast in mogen, is het tijd om je te richten op de iets warmere, maar nog steeds mooie en toffe uitgaanskleding. Welke items mogen dit seizoen niet in je kledingkast ontbreken? We hebben er een aantal voor je uitgezocht. Laat je vooral inspireren!

Voor Haar

De Seventiestrend zagen we deze zomer al veel, maar ook dit seizoen mag je weer met wijde pijpen, toffe rokjes en off shoulder tops gezien worden. Deze trend is zeer geschikt voor op de dansvloer. Combineer bijvoorbeeld dit rode sexy off shoulder shirtje met het coole spijkerrokje, gooi er een panty en hakken onder en je bent ready to go! En wat betreft de kleurrijke wijde pijpen broek: een zwarte of witte top met een mooi paar hakken en een spijkerjasje maken deze look helemaal hot. Als je voor zo’n drukke Seventies print kiest, houd de rest dan rustig. Just saying!

Topshop         €55,-

Warehouse    €44,95

H&M              €24,99

See through

Hoe sexy is deze trend? Wij zijn fan! Let er wel op dat je het classy en sexy houdt, want het kan snel ordinair worden. Als je voor een helemaal doorschijnend shirtje gaat, doe je er natuurlijk een mooie bh of bandeau onder in dezelfde kleur als het shirt. Je kunt het stoer of juist sexy combineren, alles is mogelijk met deze trend. Vind je helemaal doorschijnend iets teveel van het goede? Gelukkig zijn er ook veel items die subtieler zijn. Een see through shirtje is dit seizoen een echte must als je het ons vraagt!


Hunkemöller               €19,99

Bershka                     €24,99

Comma                      €59,99

Suède

Als je dit seizoen niet in of met een suède item rondloopt, tel je niet meer mee! Deze stof is helemaal hip dit najaar. Je kunt voor de standaard cognac kleur gaan, die nog steeds erg mooi is, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere kleur, zoals rood, grijs of groen. Deze trend sluit perfect aan bij de Seventies, dus zo ben je dubbel hip.

Zara               €49,95

New Look      €14,99

Zara               €59,95

Voor Hem 

Jaja, we weten het. Je oma en moeder zijn niet zo’n fan van deze trend, maar wij wel en dat telt! Kapotte broeken spotten we al een hele tijd op straat en ook dit seizoen mag je er in gezien worden. Je kunt kiezen voor een subtiele kapotte broek of voor een met heel veel gaten. Daarnaast zie je ook steeds vaker broeken die alleen op de knieën zijn open geknipt. Ook gemakkelijk om zelf te doen, zo bespaar je weer geld. Let wel op dat je dit niet doet met je dure spijkerbroek, doodzonde! Oja, skinny jeans zie je ook steeds vaker voor mannen. Sla je broekspijpen een aantal keer om en je bent super hip met je ripped skinny jeans.

H&M              29,99

Zara               €49,95

Topman         €54,95

Prints

Yes, de prints mogen nog steeds! En ja, ook die mooie kleurrijke bloemenprint is geschikt voor jou. Gay? Echt niet, want voor iedere man is een bloemenprint weggelegd. Je kunt kiezen voor een opvallend kleurrijk shirt met een drukkere print of je gaat voor een subtiel item met alleen een print op de borstzak. Tegenwoordig is er zoveel keuze dat er zeker eentje voor jou bij zit.

Burton Menswear London             €23,95

Armani Jeans            €69,95

Jaded London           €39,95

Breisels

Deze trend is misschien niet voor op de dansvloer, maar wel heel handig voor onderweg naar je favoriete club of kroeg. En stiekem ook erg geschikt voor erna als je met je meisje naar huis loopt en ze het koud heeft. Dus zeker een aanrader als je het ons vraagt. Breisels zijn dit seizoen helemaal hot. Ga voor een tof grof gebreid vest of voor een mooie sjaal. Het kan allemaal, it’s up to you!

Zara               €49,95

Fortyfour       €39,95

Pepe Jeans     €39,95

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws