5 cadeautips voor de feestdagen

Mark Hofman | 23 december 2015
lifestyle

Kerst staat voor de deur en dat betekent: cadeautjes! Of je nu groot uit wil pakken of klein, je kunt er altijd wel iemand blij mee maken. Heb jij een vriend die dj of producer is of ben je dit zelf? Dan hebben wij vijf cadeautips voor je op een rijtje gezet die minder dan tweehonderd euro kosten, speciaal voor dj's en producers dus.

5. Reloop RHP-15

Deze headphones van Reloop zijn geweldig, zeker als je prijs en kwaliteit met elkaar gaat vergelijken. Ze zien er tof uit, zitten lekker op je oren en zijn ideaal wanneer je gaat beginnen met dj'en. Als je naar de grotere shows gaat moet je er misschien aan denken om een wat duurder paar te kopen, maar dan is het nog niet mis om deze headphones mee te nemen voor de backup!

Prijs: €57,-

4. Chauvet Jam Pack Silver

Nadat je een eigen dj set hebt aangeschaft en klaar bent om je eigen gigs te spelen, is het misschien handig om ook je eigen licht mee te nemen. Een tip van onze kant: koop niet gelijk een dure set lichten maar leer er eerst mee omgaan. Dit kan heel erg goed met de silver jam pack van Chauvet. Bij deze set lichten wordt een afstandsbediening geleverd waardoor je makkelijk het licht afstemt op de muziek.

Prijs: €99,-

3. Magma Riot Headphones Bag Pro

Je koptelefoon is toch wel een belangrijk element van je dj-set en daarom wil je er natuurlijk zo zuinig mogelijk mee omgaan. Headphones tassen worden steeds stylisher en dat zie je bij de variant van Magma gelijk terug. Je kan het tasje om je schouder doen en je headphones veilig opbergen, veel beter dan die leren zakjes waar ze normaal gesproken in komen.

Prijs: €68

2. iMaschine 2

Het kan zijn dat je niet van de grote cadeautjes bent met kerst en dan is deze toffe app van Native Instruments ideaal. Met iMaschine 2 kun je je eigen sound creën en er heerlijke beats mee maken, maar ook wanneer je geen zin hebt om een eigen sound te maken is deze app goed. Het werkt voornamelijk goed op de iPad Pro.

Prijs: €9,99

1. Akai AFX

DJ controllers lijken dit jaar weer helemaal terug te zijn gekomen en daarom is de AKAI AFX het ideale cadeau voor de kerst. Wanneer je in het bezit bent van een dj controller, maar toch wat effecten mist, dan is de AFX er om jou extra effecten aan te bieden. Sluit hem aan op je computer, samen met je controller, en ga los met Serato DJ.

Prijs: €113

Genoeg cadeautjes om uit te kiezen dus! Namens Partyscene wensen wij je alvast hele fijne feestdagen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws