Met deze gadgets kom je de winter door

redactie | 5 januari 2016
lifestyle


Al is de winter zacht, schijnt het zonnetje en regent het weinig: de winter is daadwerkelijk begonnen. Tuurlijk ligt de algemene temperatuur wat lager, maar daardoor laten we ons niet tegenhouden en feesten we toch lekker door? Bovendien kun je ook genieten van de winter, je moet alleen weten hoe. Met deze gadgets kom jij de winter wel door! 
Tekst: Eveline Meijer & Mark Hofman 

Lyrix Axis Levitating Speaker

Tijdens de koude winterdagen in je warme huis naar muziek luisteren? Met de zwevende speaker van Lyrix zit je goed! Deze Bluetooth speaker zweeft als het ware boven zijn dock en zorgt voor kraakhelder geluid. Voorzien van ledverlichting en een draadloos bereik van tien  meter is de Axis de ideale speaker voor elke muziekliefhebber.

€159,-
digitaltreasures.com


 

Taste Serving Set


 

 

Je favoriete tracks beluisteren onder het genot van een hapje is met de Taste Serving Set van Sagaform geen enkel probleem. Het dienblad is voorzien van vier schaaltjes waar je lekkere hapjes in kunt doen en het bord zelf is geheel van bamboe gemaakt. Praktisch en stylish!
 

€47,-
sagaform.com


 

 

Holiday Photobooth

Tijdens de feestdagen ben je meestal met je familie en elke familie heeft wel een oom of tante die graag zijn fotoalbum wil vullen van het gezellige kerstdiner. Gelukkig heb jij de Holiday Photobooth aangeschaft en kun je de foto's wat opleuken. Wil je een kerstman met een rode neus of een rendier met een muts op de foto hebben? Dan zit je met de Photobooth helemaal goed!

€19,-
Doiy.com


 

Indestructible Laptop Case

 

Als dj ben je veel onderweg, veelal met een laptop bij je. Niets is vervelender dan dat je laptop onderweg sneuvelt, maar met de case van Vivax hoef je daar niet meer bang voor te zijn. Deze case is gemaakt van external shell material en blijft zelfs heel als je er met een auto overheen rijdt. Perfect dus!

€130,-
vivaxcases.com   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws