Met deze gadgets kom jij de winter door #2

redactie | 10 januari 2016
lifestyle

Al is de winter zacht, schijnt het zonnetje en regent het weinig: de winter is daadwerkelijk begonnen. Tuurlijk ligt de algemene temperatuur wat lager, maar daardoor laten we ons niet tegenhouden en feesten we toch lekker door? Bovendien kun je ook genieten van de winter, je moet alleen weten hoe. Met deze gadgets kom jij de winter wel door! 
Tekst: Eveline Meijer & Mark Hofman 

 

Crosley iJuke Premier

 

Tijdens het koude weer wil je graag wat fijne muziek om naar te luisteren, bijvoorbeeld een vette kerst-track tijdens de feestdagen! Met de Crosley iJuke Premier doe je dit volledig in stijl, want een jukebox is altijd hip! Deze variant heeft neon-lichten en een mooie houten finish. Je favoriete platen speel je er gemakkelijk op af door je iPod aan te sluiten of door er een vette cd in te stoppen.

Prijs: $299,95
Info: Crosleyradio.com

 

 

 

Hot Bootz

 

Dag koude voeten, de Hot Bootz zijn gearriveerd! Deze pantoffels zijn niet alleen heerlijk zacht, door ze in de magnetron te doen worden ze ook nog eens heerlijk warm. Na ze twee minuten te hebben opgewarmd in de magnetron ben je verzekerd van minimaal twee uur heerlijke warme sloffen. Dat klinkt ons tijdens deze koude dagen natuurlijk als muziek in de oren! De Hot Bootz zijn verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart.

Prijs: €19,95

Info: Megagadgets.nl

 

 

Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler

Ben je ook zo'n fan van lp's? Wij in ieder geval wel! En met deze platenspeler kun je genieten van al die oldschool platen! Dankzij een riemaandrijving kun je voor drie verschillende afspeelsnelheden kiezen. Bovendien is de platenspeler geheel electrisch, maar door er zes batterijen in te stoppen kun je hem ook meenemen. Daarnaast zit er een koptelefooningang in, zodat je de rest van het huis niet stoort met je muziek. Het uiterlijk van deze platenspeler is ook nog eens ontzettend vet, dus hij staat overal goed!

Prijs: €119,95
Info: Vtwonen.nl

La Chaise Longue Kubrick Barkruk

 

Wil je volledig in stijl genieten van je drankje? Dan wil je deze barkruk hebben! Met een retro design past deze barkruk in ieder huis. De combinatie van gelakt hout en zwart kunstleer komt uit de jaren '70, maar het glanzende metaal is helemaal van nu. Het beste van beide decennia dus! En met zijn afmetingen van 47 x 92 cm en de diepte van 50 cm neemt hij niet al teveel ruimte in.

Prijs: €129,95
Info: Gadgethouse.nl

 

 

Lomography fotocamera met Flitser

Met de feestdagen maak je dingen mee die je nooit meer wilt vergeten. Deze herinneringen leg je vast met deze retro-camera die prachtige groothoekfoto's maakt met een retro uitstraling. Er moet zelfs nog – heel ouderwets - een rolletje in de camera, die je gelukkig bij de meeste winkels kunt halen. En dan maar wachten tot je filmpje ontwikkeld is, net als vroeger! Overigens kun je dankzij de flitser ook 's nachts foto's maken, dus zelfs om 00:00 uur tijdens oud en nieuw maak jij de mooiste plaatjes!

Prijs: €180,-
Info: Shop.lomography.com

La Chaise Longue Whiskeyfles Kaars

 

In de donkere dagen wil je af en toe even genieten van wat gezellige kaarsjes in huis. Maar de meeste kaarsen zijn saai en voegen weinig sfeer toe. Deze kaars is echter helemaal anders! Hij heeft de vorm van een whiskeyfles, waardoor het een echte eyecatcher is. Bovendien kun je hem 72 uur branden voor de kaars helemaal op is, dus je hebt er behoorlijk lang lol van. Maar hij staat natuurlijk ook erg leuk zonder dat je hem brandt. En dat is maar goed ook, want het is bijna zonde om hem aan te steken!

Prijs: €12,95
Info: Gadgethouse.nl

 

 

La Chaise Longue Retro Popcornmachine

Naast feesten houden wij ook erg van films kijken. Tijdens de winter is er immers weinig fijner dan een avond onder een deken met een bak popcorn op schoot naar een vette film te kijken. Die popcorn kun je nu zelf maken met deze popcornmachine, die er ook nog eens vet uitziet. Je kunt 3,8 liter popcorn per keer maken, meer dan zat om een film door te komen. Dankzij de geïntegreerde lamp blijft je eten bovendien ook nog eens warm, waardoor je steeds voor een refill kunt gaan. Het enige wat je nodig hebt: maïs en boter of olie. Wij zeggen: smullen maar!

Prijs: €149,95
Info: Gadgethouse.nl

 

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws