De Playy app - maak je eigen muziekvideo op je iPhone

Maarten | 11 januari 2016
lifestyle

Met de nieuwe Playy app is het mogelijk om korte videoclips te produceren met je iPhone. Muziekliefhebbers kunnen kiezen uit meerdere tracks van opkomende producers en muzikanten, die vervolgens onder een eigen videoclip kunnen worden geplaatst.

Het idee achter de Playy app is simpel: combineer het talent van opkomende producers en artiesten met videobeelden op je iPhone. De gemaakte clips, die ieder tien seconde duren, kunnen vervolgens worden gedeeld met anderen.

iOS Playy app niet alleen voor muzikanten

De muzikanten en producers kunnen via de app gemakkelijk bijhouden wie er allemaal de muziek heeft gebruikt voor een videoclip, en waar deze gedeeld is. Ook kun je gemakkelijk muziek en video's vinden door de zoekfunctie te gebruiken.

De Play app werd eind december vorig jaar gelanceerd met een muziekbibliotheek bestaande uit meer dan 1700 tracks, waaronder tracks van labels als Simplify Recordings, Build It Records, Desert Hearts Records, Popgang Records, Le Castle Vania, Music is 4 Lovers, Kairos Audio, Cut Snake, Stephan Jacobs, Fyer, Patrick Baker, Air Zaire, Basement Love en meer.

De Playy app is nu te downloaden in de Apple Store voor iOS. Momenteel is de app nog niet beschikbaar voor Android.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws