Kygo lanceert eigen kledinglijn 'Kygo Life'

Rick Francissen | 19 augustus 2016
lifestyle

Kygo Life

Kygo Life is Kygo's antwoord op de perfecte kleding. Vorige week kwam al naar buiten dat hij bezig was met een eigen kledinglijn. Tijdens het evenement waarop hij zijn eigen kledinglijn lanceerde, legde hij uit dat hij nooit de perfecte kleding kon vinden in winkels. Merchandise kon hij zelf niet aan dus was dit een perfecte oplossing.

Kygo Life

In een mooie video die je op de website van Kygo Life kunt bekijken, legt de Noorse dj uit wat hij naast het dragen van zijn eigen kledinglijn nog meer mooi vindt aan het hele idee. Hij legt hierbij ook verband met de muziek die hij maakt. Alles moet tot in detail tot perfectie zijn. Hiermee zegt hij dan ook zowel de muziek als de kleding gemaakt is voor mensen die van verfijnde producten houden.

LEES OOK: Kygo sluit Olympische spelen in Rio af

Volg Kygo Life op de voet via Facebook, Instagram en Twitter als je de kleding die wordt gepresenteerd in de onderstaande video vet vindt. Tijdens de presentatie van de kleding zit Kygo in het midden achter een piano en speelt hij een prachtige uitvoering van ‘Firestone’ die hij lang weet uit te rekken en op te vullen met mooie stukken piano.

Foto via Facebook Kygo Life

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws