Sla je foto's op als concept op Instagram

Rick Francissen | 21 september 2016
lifestyle

Instagram

Instagram is een van de meest populaire social media kanalen die er op het moment wordt gebruikt. De app is dan ook volop in ontwikkeling om zo goed mogelijk in te spelen op de wens van de gebruiker. Zo heeft de app sinds kort de mogelijkheid toegevoegd om je eigen verhalen te maken en te delen zoals op Snapchat. Met de nieuwe update wordt er weer een extra functie toegevoegd die je minder tijdsafhankelijk maakt.

Concepten op Instagram

De functie die Instagram beschikbaar stelt met de nieuwe update bespaart je wat tijd. Je kunt namelijk concepten maken via de app. Dit houdt in dat je een foto kunt bewerken en de bekende Instagram filters er overheen kunt leggen. Met de mogelijkheid tot het maken van een concept kun je deze bewerkte foto opslaan binnen Instagram waardoor je niet opnieuw hoeft te bewerken wanneer je de foto uiteindelijk online wil plaatsen.

Hoe werkt het gebruiken van conceptfoto's? Heel simpel. Je bewerkt een foto zoals je dat normaal zou doen op Instagram. In plaats van 'volgende' in blauwe letters rechts bovenin aan te klikken ga je juist terug. Instagram vraagt je vervolgens of je de foto op wil slaan als concept. Opnieuw openen van de foto is heel eenvoudig. Dit concept staat namelijk tussen je galerij foto's.

LEES OOK: Instagram breidt gebruikersopties verder uit

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws