Zwevende platen geven nieuwe sfeer in de huiskamer

Rick Francissen | 13 oktober 2016
lifestyle

MAG-LEV Audio platenspeler

De sfeer en de sound die platenspelers met zich meebrengen is voor sommige mensen de ultieme manier om muziek te luisteren. Gelukkig is er een ruim aanbod van platenspelers, ondanks de grotere digitale beschikbaarheid van muziek. De sfeer die platenspelers tekeken verandert wel, zo laat de nieuwe platenspeler van MAG-LEV Audio zien.

Laat je platen zweven

MAG-LEV Audio heeft met hun nieuwe platenspeler een enorme stap genomen als het gaat om ontwerp van de platenspeler. Met zwevende platen wilde het bedrijf dan ook een nieuwe manier geven om van vinyl te genieten.

“By pushing the frontier of audio technology, we were able to integrate the uplifting experience of music into the turntable design itself, bringing the feeling of zero gravity into your living room.”

Naast het magnetische veld wat de plaat in de lucht houdt, hangt er nog een groot voordeel aan de technologie die MAG-LEV Audio heeft gebruikt. De nieuwe platenspeler biedt namelijk ook meer precisie.

LEES OOK: Te koop: lp die de ruimte in is geweest

In de onderstaande video zie je hoe het bedrijf het apparaat bedoeld heeft. Het is vooruitstrevend en gaat uit van een toekomstige levensstijl waarin zwevende platenspelers deel uitmaken van een standaard geluidssetup. Het project staat op het moment op Kickstarter. Tot 21 november kun je MAG-LEV Audio nog steunen met hun project.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws