Snapchat voegt nieuwe filters toe voor je omgeving 

Mark Hofman | 10 november 2016
lifestyle

We zijn het inmidels al meer dan gewend: de gekke animaties die Snapchat op je gezicht kan zetten. Tegenwoordig ziet iedereen er opeens uit als een hond, een alien of lopen we rond met een krans op onze hoofd. Nu komt Snapchat met een nieuwe functie die ook voor animaties zorgt, maar dan niet voor op je hoofd. 

Snapchat voegt nieuwe animaties toe voor je omgeving 

Het leukste wat Snapchat je te bieden heeft zijn de gekke filters die je op je gezicht kan zetten. Toch is de nieuwigheid er wel van af en wordt het tijd voor wat nieuws: althans dat vindt het team van Snapchat zelf. Het bedrijf is de afgelopen tijd druk bezig geweest met een nieuwe functie voor de app: animaties toevoegen aan je omgeving. Waar de animaties voor je gezicht alleen via de voorcamera werkte, is de nieuwe functie gericht op de achtercamera. Hierdoor verschijnt er opeens een regenboog-spugende wolk in je woonkamer of kan je spelen met een gastoeter

Ook is het mogelijk om bestaande filters toe te passen aan de achtercamera zodat je andere personen kunt vervormen. Dat kan natuurlijk alleen maar weer fout gaan!

De update van Snapchat is nu te downloaden in de Apple Store of Google Play. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws