Nieuwe HTC Desire 650 vanaf januari verkrijgbaar in Nederland!

José | 8 december 2016
lifestyle

Goed nieuws voor de HTC-fans onder ons! Slechts twee weken geleden werd de HTC Desire 650 in Taiwan geruisloos geïntroduceerd, nu maakt het bedrijf bekend dat vanaf drie januari het toestel ook in Nederland verkrijgbaar is.

In juni introduceerde HTC de HTC Desire 628 en in diezelfde maand kwam daar de HTC Desire 830 nog achteraan. Maar dat was nog niet alles, want er kunnen nog twee aan het rijtje worden toegevoegd, de HTC Desire 10 Lifestyle en HTC Desire 10 Pro. De laatste variant is echter (nog) niet verschenen in Nederland.

HTC Desire 650

Het nieuwe toestel is ideaal voor mensen die niet teveel geld aan een smartphone uit willen geven en graag nog ouderwets bellen. Je krijgt 2Gb aan werkgeheugen en qua opslagruimte heb je 16GB tot je beschikking. Het meest opvallende aan de nieuwste HTC is de achterkant, deze is namelijk niet gemaakt van glas of plastic, maar van geribbeld rubber. Het grote voordeel hiervan is dat je niet bang hoeft te zijn dat hij snel uit je handen glipt.

Zoals hierboven al aangegeven zal de HTC vanaf 3 januari verkrijgbaar zijn in Nederland en is de prijs slechts 199 euro. Mocht je graag meer keuze willen hebben qua kleur, bij deze telefoon kun je kiezen uit twee kleuren: Lime Light (wit met gele accenten) en Arctic Night (zwart met paarse accenten).

Ben jij HTC-fan of sta jij in de rij wanneer er een nieuwe iPhone verkrijgbaar is?

Laat het ons weten in een comment!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws