Shazam vanaf nu ook te gebruiken via Snapchat 

Mark Hofman | 15 december 2016
lifestyle

Snapchat wordt door miljoenen mensen per dag gebruikt om foto's en video's naar elkaar te sturen. Een andere dienst die ook bijzonder vaak gebruikt wordt is Shazam. Deze app identificeert een track voor je, wanneer je niet weet om welk nummer het gaat. Maar wat zou je krijgen als deze twee diensten besloten samen te werken? Dan krijg je de nieuwe functie van Snapchat! 

Shazam te gebruiken via Snapchat 

Snapchat gebruikers kunnen vanaf nu een nummer identificeren met behulp van de app. Wanneer je een video opneemt luistert Shazam lekker mee en zegt vervolgens welk nummer ook daadwerkelijk te horen is. Daarnaast weet de nieuwe functie van Snapchat er ook voor te zorgen dat je makkelijk je muzikale helden deelt via de app. Zo is het mogelijk om reeds ontdekte tracks te delen met je vrienden. 

Shazam CEO Rich Riley is in ieder geval enthousiast: 

'We are excited to launch our partnership with Snapchat. We’ve integrated Shazam into Snapchat in a way that makes discovering and sharing music both fun and easier than ever.'

Dus wanneer je op een festival los gaat en dat ene nummer wilt delen met je volgers, dan gaat dat nu makkelijker dan ooit. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws