5 hele toffe accessoires voor op je favoriete festival 

Partyscene Redactie | 2 augustus 2018
lifestyle

Om alvast te zorgen dat je helemaal klaar bent voor de rest van hetfestivalseizoen, komen we met 5 accessoires die je zeker weten kunt gebruiken op je favoriete feesten.

#5 GloFX Diffraction ski-bril 

Je zou je afvragen waarom je een skibril opdoet naar een festival, maar deze bril heeft wel iets bijzonders te bieden. Naast het feit dat hij er gewoon supertof uitziet, zorgt deze bril ook nog eens voor de perfecte lichtshow. Sterker nog: de perfecte privé lichtshow. Met prisma lenzen weet de bril je een geweldige lichtshow te geven, ideaal wanneer de lichtshow van het festival je niet aanstaat. 

Prijs: €30,- 

#4 INTO THE AM stofmasker 

Een stofmasker kan ontzettend tof zijn, maar hij moet uiteraard ook functioneel zijn. Dit stofmasker van INTO THE AM is een hebbeding voor iedereen die de warmte gewoon bij zich wil houden en vervolgens ook nog eens een epische design wil hebben. De katten die erop staan doet ons overigens best wel denken aan Galantis, dus qua uiterlijk zit het wel goed! 

Prijs: €5,- 

#3 Alien Hologram Transparante rugzak 

Een rugzak is altijd handig op een festival of feestje, maar met je lompe zwarte hershel backpack ga je de show niet stelen. Waar je dat wel mee doet is de Alien Hologram rugzak. Deze rugzak ziet er niet alleen uit als het hoofd van een alien, maar komt ook nog in een heel kekke kleurtje. Een topding als je het ons vraagt! 

Prijs: €29,- 

#2 Vans Sk8-Hi Reissue 

Toffe schoenen kunnen zeker niet ontbreken op menig feestje, maar het is ook van belang dat ze lekker en stevig zitten. Het laatste wat je wilt is constant je veters moeten strikken terwijl je aan het raven bent en op dat gebied zit je met de Sk8-Hi van Vans wel goed. Met zijn oldskool design, aangepaste zool en ronde veters, zit deze schoen niet alleen strak, maar ook nog eens bijzonder lekker. 

Prijs: €55 - €80,- 

#1 Kaleidoscope bril 

Een toffe bril is nooit weg op een feest of festival, zeker niet als het om de Kaleidoscope bril gaat. Naast de bijzondere toffe kleuren die je ziet, ziet de bril er zelf ook bijzonder tof uit. Kijk zelf maar! 

Prijs: €40,- 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws