Vine verdwijnt op 17 januari 

Mark Hofman | 6 januari 2017
lifestyle

We wisten dat het eraan zat te komen, maar nu is het echt zo ver. Een tijdje geleden kregen we te horen dat de stekker uit de app Vine wordt getrokken en nu weten we ook precies wanneer dat gaat gebeuren. De populaire video applicatie zal namelijk op 17 januari verdwijnen. Tijd om snel je Vine's nog binnen te halen! 

Vine verdwijnt op 17 januari 

Op 17 januari is het zover: Vine verdwijnt. Twitter maakte kort geleden al bekend dat de applicatie zal gaan verdwijnen en nu wordt er in een Tweet ook een datum gegeven. De applicatie zal overigens niet helemaal verdwijnen, maar ruimte maken voor de app Vine Camera. Deze applicatie gaat dienen als camera voor loop-filmpjes voor Twitter. Dus eigenlijk verdwijnt alleen het platform. De website van Vine zal overigens onbeschadigd blijven. Alle oude Vine's zijn dus gewoon terug te checken. 

Vine was een populaire en geliefde app. Niet alleen maakte veel mensen video's voor de lol, maar zijn er ook genoeg Amerikaanse gebruikers die er hun werk van wisten te maken. Sommige van hen hadden miljoenen volgers en moeten nu dus opzoek naar een ander platform. Ondanks dat Twitter een zelfde soort functie gaat krijgen, zijn de meeste gebruikers toch overgestapt naar Instagram. Of deze "sterren" terugkeren naar het Twitter platform is niet bekend. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws