Nintendo komt in maart met Super Mario Run voor Android 

Mark Hofman | 20 januari 2017
lifestyle

Op 15 december 2016 lanceerde Nintendo haar eerste mobiele game ooit: Super Mario Run. De Italiaanse loodgieter kreeg zijn eigen spel op iOS en wist in vier dagen tijd zo'n 40 miljoen downloads binnen te hengelen. Dat Nintendo op de smartphone werkt is dus wel bewezen en daarom wil de producent de game ook naar Android verkassen. En dat gaat sneller gebeuren dan je denkt. 

Super Mario Run in maart naar Android 

Op Twitter laat Nintendo weten dat Super Mario Run in maart naar Android komt. Op dit moment is de game alleen nog maar op iOS apparaten te spelen. Wanneer de game exact uitkomt wordt overigens niet gezegd. 

Na de lancering op iOS wist de game binnen no-time 40 miljoen downloads te behalen en daarom is een Android versie zeker niet verkeerd. Dat Nintendo een graag geziene gast is op de smartphone of tablet mag nu duidelijk zijn, dus met de nieuwe versie gaat het Japanse bedrijf veel meer mensen weten te bereiken. 

Toch is er nog wel een probleem met de game en dat is de prijs. Voor €10,- unlock je het volledige spel, maar daar maakt maar 1 op de 10 mensen gebruik van. De rest van de spelers houden het bij de gratis trial versie en geef ze eens ongelijk. De game is leuk om te spelen, maar €10 is op dit platform gewoon te veel. Wanneer Nintendo deze prijs keihard laat dalen, weten we zeker dat het met Super Mario Run ook financieel echt heel lekker kunnen scoren. 

Ga jij Super Mario Run kopen voor je android of haal je hem gratis binnen? Laat ons weten waarom wel of waarom niet!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws