Elke Mario fan moet deze gadget in zijn keuken hebben!

Mark Hofman | 23 januari 2017
lifestyle

Wanneer jij al jaren het advies van je moeder negeert om alle groenten netjes op te eten, dan hebben we iets wat je van gedachten kan gaan veranderen. Er is een gadget op de markt die er voor gaat zorgen dat je groenten er kick-ass uitzien. Iets specifieker gezegd: de Ravanello Radish Shaper zorgt ervoor dat je radijzen eruit zien als Super Mario mushrooms! 

De gadget die elke Mario fan moet hebben 

Wanneer je fan bent van Super Mario mag er vanaf nu één product niet ontbreken in je keuken. We hebben het over de Ravanello Radish Shaper die ervoor zorgt dat je radijzen eruit komen te zien als een power-up mushroom uit de game. Het is een geintje wat je €12,- gaat kosten, maar dan heb je ook wat. 

Het product is gemaakt door designer Avichai Tadmore (oh, die!) van het bedrijf Monkey Business. Eerder maakte hij al een pot holder van pasta en een Pinocchio geinspireerde potloodslijper. Monkey Business laat weten dat de link met Super Mario niet direct aanwezig was. 

'Avichai’s inspiration for this item was the common image of mushrooms in cartoons and animated films. The Super Mario connection was actually something that caught us all by surprise!'

Na het gebruik van de tool lijken je radijzen inderdaad bizar veel op een power-up mushroom uit Super Mario. Hoe precies? Dat check je in de video hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws