Raven met zombies in nieuwe DLC pak Call of Duty

Mark Hofman | 27 januari 2017
lifestyle

Activision en Infinity Ward komen met de eerste DLC voor Call of Duty: Infinty Warfare. Vanaf 31 januari kunnen gebruikers van PS4 aan de slag met 'Sabotage'. Een uitbreiding die niet alleen voor nieuwe multiplayer ervaringen zorgt, maar ook nog eens met ravende zombies komt. 

Sabotage DLC zorgt voor rave-zombies in COD:IW 

Call of Duty: Infinty Warfare's cijfers zijn de slechtste in jaren en daarom is DLC nu belangrijker dan ooit te voren. Activsion en Infinity Ward moeten de game zien te redden met nieuwe uitbreidingen en de eerste grote stap is al gemaakt. Dit niet met de multiplayer of singleplayer, maar met een nieuw zombies verhaal. Zombies zijn sinds Call of Duty: World At War al niet meer weg te denken uit de franchise en behoort tot één van de populairste modes. Bij de standaard versie van IW kon je al aan de slag met een zombie-verhaal en met de nieuwe uitbreiding komt daar een nieuw verhaal bij. 

Nadat de helden uit het verhaal zijn ontsnapt aan de Zombies in Spaceland, worden ze plots getransporteerd naar een verlaten kampeerterrein. In een setting die is gebasseerd op de jaren '90 krijgen de vier acteurs gloednieuwe rollen en nieuwe uitdagingen. De zombies zijn in dit avontuur een stuk anders dan voorheen, want we hebben opeens te maken met raver zombies. Eén grote waanzin breekt los en het feestje genaamd 'Horror' is er één die bijna niet te stoppen is. Taak aan jou om daar dus een einde aan te maken. 

Rave in the Redwoods is deel van de Sabotage DLC en is vanaf 31 januari te downloaden voor PlayStation 4. Maak je gebruik van een Xbox One? Dan moet je nog even wachten. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws