MacBook Pro Touch Bar: het ultieme spiek-middel! 

Partyscene Redactie | 13 augustus 2018
lifestyle

Iedereen die ook maar enige tijd op school heeft doorgebracht is bekend met spieken. Of je nu een briefje verstopte met alle antwoorden, of gewoon bij je buurman afkeek: we hebben het allemaal gedaan. Toch is er veel veranderd in de loop der tijd en staan de laptops tegenwoordig gewoon op tafel tijdens een toets. En de mensen die een Macbook Pro in hun bezit hebben, maken daar maar al te goed gebruik van. 

Macbook Pro Touch Bar is het ultieme spiek-middel! 

De Macbook Pro is gewapend met een touch bar die je zelf kunt customizen. Op de manier kun je zelf bepalen welke knoppen te zien zijn, regel je zelf de functies en kun je notities kwijt. En dat laatste komt wel heel er goed uit als je een toets maakt! 

Het typen op een laptop, om even wat te Googelen bijvoorbeeld, valt wel heel erg op tijdens een toets. Maar wanneer je de antwoorden op de touch bar zet is dat helemaal niet opvallend. Het is zelfs dusdanig slim dat de Board of Law Examiners of North Carolina zich er al tegenaan heeft bemoeid. De Touch Bar wordt door docenten al pittig goed in de gaten gehouden tijdens een toets en moet op sommige plekken zelfs uitgeschakeld worden. De BOLE zorgt voor het volgende statement: 

'This is a notice for all applicants who will be using their laptop at the February 2017 North Carolina Bar Examination. If you are planning to use the newest version of the Mac Book Pro with Touch Bar, you will be required to disable the Touch Bar feature prior to entry into Bar Examination Site.'

Het werkt overduidelijk beter dan alle antwoorden op je hand schrijven. Dus staat je MacBook Pro op tafel tijdens een toets, dan weet jij waar je de antwoorden moet laten! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws