Tiener gebruikt Stun Gun op sergant vanwege bucket list 

Mark Hofman | 1 februari 2017
lifestyle

Je komt dagelijkse rare verhalen tegen in het nieuws, maar dit slaat toch wel alles. In Ohio is er een tiener die een stun gun gebruikte op een sergant en dat was niet omdat ze boos was. Nee, het stond gewoon simpelweg op haar bucket list!

Tiener gebruikt Stun Gun op sergant. 

De Amerikaanse Alyssa Elkins heeft, zoals zoveel tieners, een bucket list. Een lijst met dingen die ze nog wil doen voor ze dood gaat. Eén van deze dingen was een Stun Gun afvuren op een sergant en daar wilde de politie haar maar al te graag mee helpen. Ze trainde het 16-jarige meisje en gaf haar vervolgens de mogelijkheid om het wapen af te vuren op sergant Doug Bline en haar oom Josh Barry. 

Er zit echter wel een hele gedachte achter dit verhaal en dat maakt de boel toch weer wat mooier. Alyssia Elkins is 16 jaar en heeft Leukemie. In januari heeft het meisje besloten de behandelingen te stoppen en is nu haar bucket list aan het afwerken. Eén van deze dingen op haar bucket list is het afvuren van een stun gun op een sergeant. Deze droom kreeg ze toen ze haar oom Josh Barry, een state trooper, getasered zag worden in een oefening. 

De politie van Newark wilde het meisje maar al te graag helpen met haar droom en gaf haar een cursus. Hierin leerde ze hoe een stun gun werkt en mocht ze na afloop het wapen afvuren op sergant Doug Bline, waarna ze vervolgens ook op haar oom mocht schieten. 
Tegenover WCMH-TV vertelde het meisje: 

'I’m very grateful that people would put themselves out there to allow me to do that to them.'

Ook haar oom liet wat weten over de situatie en gaf aan dat hij het helemaal niet erg vondt om geraakt te worden: 

'I'll do anything for my niece.'

Haar volgende wens is een reis naar Disney World met haar familie en we hopen dat deze wens dan ook zeker uit gaat komen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws