Sia wil dat Kanye West stopt met bont 

Mark Hofman | 18 februari 2017
lifestyle

Nadat Kanye West zijn nieuwe kledinglijn tijdens de Yeezy Season 5 show lanceerde, kreeg hij direct de aandacht van de hitzangeres Sia. De artieste staat bekend om haar strijd tegen bont en vroeg ook aan Kanye of hij geen bont wil gebruiken. Daarbij had ze een video geplaatst van schreeuwende konijnen die hun vacht verliezen, zodat er kleding van gemaakt kan worden. 

Sia wil dat Kanye stopt met bont 

De nieuwe kledinglijn van Kanye West is geintroduceerd, maar bevat wel heel erg veel bont. Iets wat niet heel erg lekker lijkt te vallen bij zangeres Sia. De artieste staat bekend om haar strijd tegen het kledingstuk. Vorige jaar contacteerde ze Kanye's vrouw Kim Kardashian met een zelfde soort bericht en ook Azelia Banks kwam er niet mee weg. Sia is fel tegen het gebruik van bont en dropte naar aanleiding van West's nieuwe kledinglijn de volgende tweet. 

Bij de Tweet zit een video waarin te zien is hoe konijnen van hun vacht ontdaan worden voor het gebruik van bont. Zal Kanye zich hier wat van aantrekken? We denken van niet...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws