Hoe scoor je een drankje in een overvolle club?

Mark Hofman | 24 februari 2017
lifestyle

Wanneer je compleet uit je dak gaat in een club, komt er altijd wel zo'n moment waarop je de verstandige Harrie uit gaat hangen. Je wilt namelijk uitdroging voorkomen in zo'n warme club, dus je gaat naar de bar om jezelf van wat drank te voorzien. De club is afgeladen en bij de bar is het bijzonder druk, hoe pak je dit aan? Onze vrienden van Thump hebben een hele guide gemaakt om dit probleem voor je op te lossen en deze delen we dan ook met alle liefde. Ook wij willen namelijk niet dat je dorstig de club verlaat. 

Het benaderen van de bar 

Op het moment dat het bijzonder druk is in de club, komt probleem één al snel kijken: hoe kom je bij de bar? Iedereen staat breed te doen, te dansen of te praten en er is weinig ruimte om simpel naar de bar te lopen. Daarom is er een goede manier om dit te doen: het zoeken van de zogehete 'air pockets'. Tegenover Thump legt New York Party Fake Accent eigenaar Tygawpaw uit hoe je dit doet: 

'I have this stealthy approach. I find these little pockets of people—I call them "air pockets"—and I slip through.' 

Maar UNIIQU3 heeft een hele andere aanpak: 

'I would just dance through the crowd nine times out of ten, cause that's the fastest and easiest way to get through.'

Het is dus maar wat voor persoon je bent. Ben je een bijzonder slechte danser? Dans dan naar de bar toe, want de kans dat mensen uit angst aan de kant gaan is aanzienlijk groot. Ben je iemand die dat niet ziet zitten, ga dan voor de tactische weg naar de bar.

Het bestellen van het drankje 

Het is je gelukt, je bent bij de bar! Het is er niet normaal druk, dus hoe bestel je dat drankje nou eigenlijk? Nick Hook heeft daar een geweldige tip voor: 

'The best way to approach a bar is to have money in your hand already showing. Because then the bartender knows that you want to purchase a drink.'

En als vrouw zijnde kan je volgens LSDXOXO altijd nog je vrouwelijke schoonheden gebruiken: 

'You could always pull a titty out.'

Wanneer je dan uiteindelijk aan de beurt bent, is respect datgeen wat key is in dit soort situatie's. 

'If it's a female bartender calling her degrading names like honey, sweetie, babe, that's really not going to get you any drinks.'

Hoe kom je weg?

Het is je gelukt om als een atleet naar de bar te komen en als een malle aan een drankje te komen. Gefeliciteerd: je hebt een drankje! Hartstikke leuk natuurlijk, maar nu moet je nog wegkomen uit de bar. Het is eigenlijk hetzelfde process als naar de bar toekomen, maar wanneer je ook drank voor je vrienden hebt gehaald komt er ditkeer een obstakel bij. Je wilt natuurlijk niet dat je bier in de nek van een mede-feestganger terecht komt. Niet omdat het voor de feestganger vervelend is, maar meer omdat het zonde is van je pils. 

Volgens UNIIQU3 moet je de drankjes goed verzorgen: 

'I've seen plenty of people spill their drinks when they're leaving the bar—you just gotta treat them like they're your first born. If you walk in a straight line, it's gonna spill over. It's some scientific shit. You have to move it to to the left and the right.'

Succes! 

Je bent nu een expert op het gebied van drankjes bestellen in een overvolle club. Heb jij nog een probleem tijdens dit proces, wat nog niet behandelt is? Laat het ons gerust weten en we schakelen de hulptroepen in. 

Veel plezier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws