OWSLA opent pop-up store in New York

Ivo Mollemans | 26 februari 2017
lifestyle

Het label dat ooit door Skrillex is opgericht is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan een platenlabel. Er wordt nog steeds veel muziek uitgebracht via OWSLA, maar daarnaast beschikt het ook over een gigantische kledinglijn die gerepresenteerd wordt door veel internationale artiesten en fans.

OWSLA’s eigen kledinglijn

De kleding werd op het begin verkocht via een net online gezette website, maar inmiddels is deze website tot het zelfde niveau geklommen als menig andere website van kledingmerken. Het is een online showroom van een breed aanbod aan kleding. Elk kledingstuk beschikt over de huisstijl van OWSLA. Dit varieert van een bomber met een gigantisch OWSLA logo op de achterkant tot aan sokken met de naam van OWSLA erop geborduurd.

LEES OOK: Robin Schulz mag openen voor Justin Bieber

Het label verkoopt niet alleen kleding voor zichzelf, maar verzorgt ook de merchandise voor vele andere artiesten. Denk bijvoorbeeld aan Marshmello, Valentino Khan, Wiwek en ook JOYRYDE zal zijn eigen RYDRWARE binnenkort beschikbaar stellen via OWSLA.

Pop-up shop

De speciale pop-up shop van OWSLA zal op 26 februari geopend worden in New York van 12 ’s middags uur tot 7 uur ’s avonds. Hierbij zullen hoogstwaarschijnlijk een aantal artiesten die aangesloten zijn bij het label aanwezig zijn. Skrillex draaide laatst zelf nog bij de pop-up shop van Daft Punk dus wie weet waar hij bij zijn eigen pop-up shop mee komt aanzetten. Op 26 zal overigens ook de collectie van JOYRYDE gelanceerd worden.

Bezoek de website van OWSLA hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws