Spotify lijkt druk bezig te zijn met nieuwe service 

Mark Hofman | 3 maart 2017
lifestyle


Spotify is de grootste streamingservice op het gebied van muziek en om dat te blijven moet het bedrijf blijven innoveren. Dat is overigens niet makkelijk aangezien de verwachtingen hoog liggen, maar het lijkt erop dat de service het weer gaat flikken. Spotify komt namelijk met een nieuw abbonnement waardoor Hi-Fi de standaard gaat worden van elke track. 

Spotify komt met nieuwe Hi-Fi service 

Het lijkt erop dat Spotify druk bezig is met de lancering van Spotify Hi-Fi, een hoge kwaliteitsservice die 20 euro per maand moet gaan kosten. Echter heeft de Spotify zelf nog niet haar plannen openbaar gemaakt, maar het lijkt erop dat het niet ver weg meer is. Een Reddit-gebruiker kreeg namelijk een pop-up van de service die er als volgt uitziet. 

Zoals je ziet biedt de service je niet alleen hoge kwaliteit audio, maar komt het ook met alle premium features. Daarnaast krijg je korting op vinyl en mag je zelfs één vinyl plaat uitkiezen. Of dat voor elke maand is, dat weten we nog niet.

Tegenover The Verge hebben verschillende bronnen bevestigd dat Spotify inderdaad met een Hi-Fi service komt, maar wanneer is dus nog niet bekend. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws