Boys Noize en Off-White werken samen aan kledinglijn

Ivo Mollemans | 10 maart 2017
lifestyle

Een dj heeft tegenwoordig een uitgebreid takenpakket. Alleen produceren en shows uitvoeren is lang niet meer genoeg. Met name in de dj-wereld zijn artiesten een heus merk geworden. 

Merchandise

Velen hebben daarom ook een heel team achter zich dat zich tijd bezighoudt met de marketing van de artiest. Een grote rol in die marketing is weggelegd voor de merchandise van artiesten. Elke dj heeft wel shirts of snapbacks die onder zijn of haar naam verkocht worden. Sommige labels combineren de merchandise van hun artiesten onder een naam of op een webshop zoals OWSLA en Barong Family dat doen. Anderen werken daarentegen samen met een groot kledingmerk.

Lees ook: 'Ex-manager Avicii Pournouri begint talentenjacht voor dj's'

Boys Noize x Off-White

Boys Noize kiest voor de laatste optie. Hij heeft de handen ineen geslagen met Off-White, een kledingmerk dat wereldwijd beroemd is en in het verleden ook al met andere artiesten samenwerkte. De collectie van Boys Noize heet ‘Mayday’ en is dus gelijknamig aan zijn laatste album dat vorig jaar uitkwam.

De oprichter van Off-White heet Virgil Abloh en was ook betrokken bij de pop-up shop van Daft Punk in Los Angeles. Verder maakte hij de albumcover van ‘Watch The Throne’ voor Jay-Z en Kanye West gemaakt. Deze cover is later zelfs genomineerd voor een Grammy Award in de categorie ‘Best Recording Package’.

De Mayday collectie met Boys Noize is nu beschikbaar via de website van Off-White. Daarvoor moet je wel diep in de buidel te tasten, want de prijzen vallen niet mee.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws