Aquaman voor tweede keer uitgesteld

Mark Hofman | 18 maart 2017
lifestyle

In 2014 werden DC fans helemaal leip toen Warner Bros. de film Aquaman aankondigde. Destijds werd de releasedatum op 27 juli 2018 gezet, maar dat was uiteindelijk toch niet realistisch. De datum verschoof naar 5 oktober 2018, maar ook dat lijkt niet te lukken. 

Aquaman wordt voor tweede keer uitgesteld 

Op 21 december 2018 werd het vervolg van James Cameron's gigantisch hit Avatar verwacht, maar Cameron ziet van die datum af. Om de film volgend jaar te releasen is niet te doen, zeker aangezien hij bezig is met de productie van maar liefst 4 Avatar-films. Warner Bros. kreeg dit nieuws waarschijnlijk ook mee en moet gedacht hebben 'als Cameron het kan, kunnen wij het ook', want hun productie Aquaman wordt voor de derde keer verplaatst. Op 21 december 2018 kunnen we nu dus niet Avatar 2, maar Aquaman gaan verwachten. 

Jason Momoa zagen we in Batman v Superman al voorbij komen in de rol van Aquaman en hij zal later dit jaar ook in Justice League te zien zijn. De hoofdrol in zijn eigen avontuur moet overigens nog wel even wachten. De regie van de film ligt in handen van James Wan, die we kennen van Fast & Furious 7. Andere rollen worden vertolkt door Yahya Abdul-Mateen, Patrick Wilson, Amber Heard, Nicole Kidman en Willem Dafoe. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws