Harry Potter-fans kunnen blij zijn: Butterbeer-ijs bestaat nu echt!

Ivo Mollemans | 24 maart 2017
lifestyle

De serie Harry Potter-films is een van de beste, bekendste filmseries ooit gemaakt en de wereld waarin de films zich afspelen is er eentje waar van alles mogelijk is. Sinds het uitkomen van de laatste film wilden fans meer en dus kwam er een film genaamd ‘Fantistic beasts and where to find them’. Deze film vindt plaats in de wereld van Harry Potter en laat zien hoe creatief de schrijvers ervan kunnen zijn.

Een stukje Harry Potter in het echt

Omdat die wereld door velen zo geliefd is werd er ooit besloten om een attractie op te zetten in de Universal Studio’s. Deze is ook te vinden in de Warner Bros. Studio’s in London en het betreft een tour door de wereld waarin Harry leeft. Bij deze tour werd ook een speciaal soort ijs aangeboden aan bezoekers genaamd ‘Butterbeer’. Er zijn ongetwijfeld mensen die er nog nooit van hebben gehoord, maar wanneer je weet dat dit bestaat wil je als fan ongetwijfeld eens proeven.

LEES OOK: Chantal ligt naakt in de schappen

Voor mensen in de VS is dat nu ook mogelijk zonder dat zij naar een van de studio’s hoeven te gaan, want de smaak zal via Yuenglings worden gedistribueerd. Ook al mag de naam het woord ‘beer’ bevatten toch zit er geen alcohol in de ijs. Er zijn ook geen plannen om een alcoholische versie in productie te gaan namen via de brouwerij van Yuengling.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws