CRAFT Festival lanceert DJ-gotchi app

Pieter Hiemstra | 7 april 2017
lifestyleAltijd al dj's als Noisecontrollers, Wildstylez, B-Front, Frequencerz, Partyraiser, Korsakoff of The Darkraver willen vertroetelen? Dat kan sinds vandaag met een speciale DJ-gotchi app! CRAFT Festival raakte geïnspireerd op de 'kamer-gotchi' van Arjen Lubach, die in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen enorm populair was. Nu lanceert de organisatie zijn eigen versie in aanloop naar CRAFT Festival op 6 mei.

De applicatie is voor iPhone- en Android-gebruikers te downloaden. Klik hier voor iOs. En hier voor Android

Nieuwe locatie

Sinds 2014 was de NDSM-werf in Amsterdam het toneel van CRAFT Festival. Sinds dit jaar is het festival verhuisd naar Geestmerambacht om de groeiende belangstelling kunnen bijfietsen. Hopelijk wordt het dit jaar beter weer dan twee jaar geleden. Fans kunnen zich vast editie 2015 nog wel herinneren toen de regen met bakken uit de lucht stroomde en er een zomerstorm over Nederland raasde. Andere festivals besloten de boel af te gelasten. CRAFT wachtte tot de storm grotendeels voorbijtrok, om er vervolgens alsnog een baas feestje van te maken. 

Dit jaar kan het festival een uurtje langer doorgaan belooft de organisatie. Dat komt omdat het Geestmerambacht-terrein beter is te bereiken dan de NDSM-werf. Vanaf station Alkmaar Noord rijden er pendelbussen af en aan naar het festival.

Line-up & tickets

140 artiesten zijn verdeeld over zes poda. Onder andere deze namen komen langs: Brennan Heart, Wildstylez, Noisecontrollers, Angerfist LIVE, Bioweapon , Crypsis LIVE, D-Block & S-Te-Fan, Partyraiser, Frequencerz, Donkey Rollers. De laatste zal tijdens het festival zijn nieuwe album presenteren. Tickets kosten in de voorverkoop €39,50

Check de volledige line-up hier en komst alvast in de stemming met deze video!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws