Op vakantie met een wildvreemde? Kan gewoon! 

Mark Hofman | 12 april 2017
lifestyle

De zomer komt steeds dichterbij en lekker weer betekent het ook dat we ons kunnen verheugen op een epische vakantie. Zo deed ook Joe McGrath die een vakantie met negen vrienden op de planning had staan. Het ging McGrath echter niet lukken om erbij te zijn, dus moest hij last-minute vakantie afzeggen. En wat deed de vriendengroep? Die namen gewoon een andere Joe McGrath mee op vakantie.

Vriendengroep op vakantie met wildvreemde dude

Je gaat op vakantie met je vriendengroep en regelt de boel compleet. Helaas blijkt dat één van je vrienden, Joe McGrath in dit geval, het niet gaat redden om mee te gaan op vakantie. Jammer, maar wat doe je met de accomodatie en vlucht van Joe? Die geef je gewoon aan iemand die je niet kent, maar toevallig ook de naam Joe McGrath heeft. Na wat zoeken op Facebook komt de vriendengroep de jongen tegen en sturen hem onderstaand bericht. 
 

Foto: Twitter

Tja en wat doe je dan? Op vakantie met negen vreemde mensen die al jaren bevriend zijn met elkaar. Voor Joe McGrath was dat antwoord heel simpel: gewoon doen! Hij pakte zijn spullen en ging met de groep mee op vakantie. Eindstand? Ze werden goede vrienden tijdens deze vakantie. 
 

Foto: Twitter 

Wat is jou leipste vakantieverhaal? Gooi hem in de reacties!
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws