Activision komt met tweede DLC voor Call of Duty: Infinite Warfare 

Mark Hofman | 12 april 2017
lifestyle

Call of Duty: Infinite Warfare wordt door Activision voorzien van een tweede uitbreiding. Eerder dit jaar kwam de producent al met de Sabotage DLC en op 18 april brengt het Continuum naar buiten. Vier nieuwe multiplayer maps en een gloednieuwe zombie-mode zijn ook dit keer weer van de partij. 

Activision komt met Continuum voor Call of Duty: IW 

De multiplayer van Call of Duty: Infinite Warfare wordt flink uitgebreid met de komst van Sabotage en nu ook, Continuum. Activision voegde met Sabotage de maps Neon, Dominion, Noir en Renaissance toe. Met Continuum zullen we de maps Turista, Scrap en Archive toegevoegd worden. Waar er bij Sabotage een map uit Modern Warfare 2 zat, zal dit met Continuum niet anders zijn. Spelers van Call of Duty mogen aan de bak met Excess, een nieuwe versie van de map Rust. 

Ook op Zombiegebied is er genoeg te halen met de uitbreiding. Activision voegt Shaolin Suffle toe, een gloednieuw avontuur. Alles draait in dit verhaal om de terugkeer van Willard Wyler die de vier hoofdrolspelers in de discosfeer van de jaren '70 opsluit. Genoeg te doen dus! 

Om de komst van de DLC te vieren komt Activision met een trailer voor Continuum en die check je uiteraard hieronder. 

Continuum is vanaf 18 april beschikbaar voor de PS4 versie van Infinite Warfare. 


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws