Dropmix is hét kaartspel voor elke danceliefhebber

Mark Hofman | 19 april 2017
lifestyle

Dance is geweldig en ondanks het feit dat we ooit DJ Hero zagen voor de consoles, zijn er weinig games die onze passie weten te prikkelen. Toch doet Harmonix een poging met het gloednieuwe spel Dropmix. Een kaartspel in een modern jasje welke je zonder enige twijfel met veel plezier gaat spelen. 

Dropmix: kaartspel voor danceliefhebbers 

Dropmix weet de term kaartspel een geheel nieuwe betekenis te geven. Het spel bestaat uit een plastic bord met een houder voor je iOS of Android apparaat. Het spel loopt door middel van een app op één van die devices. De bedoeling is dat je zogehete "smart cards" in houders stopt en op die manier een pop music mashup produceert. Elke kaart bevat een onderdeel van een populaire track. Denk hierbij aan drums, bass, vocals en nog veel meer. Door een kaart te spelen bouw je een eigen remix of mashup in het echt. Hoe vet is dat? 

Er zijn inmiddels al aardig wat kaarten gemaakt, maar rond de tijd van de release (september 2017) moeten volgens Harmonix zo'n 300 verschillende kaarten beschikbaar zijn. Als dat geen genieten wordt, weet ik het ook niet meer! 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws