Will Smith speelt mogelijk Genie in Aladdin live-action film 

Mark Hofman | 22 april 2017
lifestyle


Foto: JD Hancock 

In 2016 lanceerde Disney een live-action versie van hun klassieker The Jungle Book en of je dat verhaal nu tof vindt of niet, het valt niet te ontkennen dat ze een goede remake hebben gemaakt. Ook de cijfers liegen er niet om en de film was een wereldwijd succes. Hoog tijd dus om meer klassiekers om te bouwen. Waar Disney eerder The Lion King aankondigde, lijkt het erop dat ook Aladdin in live-action wordt gefilmd. En dan kan de rol van Genie eigenlijk maar door één man gespeeld worden: Will Smith. 

Will Smith in de rol van Genie? 

Will Smith was eerder al in gesprek met Tim Burton voor de live-action verfilming van Dumbo. Maar aangezien Smith tijd vrij had gemaakt voor Bad Boys 3, ging dat feestje niet door. Nu Bad Boys 3 echter van tafel is, lijkt het erop dat Smith meer tijd heeft de komende tijd. Een mooie kans voor Disney om eens met hem te praten over een rol in de Aladdin live-action film. Smith is echter een groot acteur die een aantal centen kost. Dus de rol ligt alles behalve vast. Toch lijkt het ons ontzettend vet om Smith in deze rol te zien. 

Dan Lin, de man die de Sherlock Holmes films voor Disney maakte, heeft de productie van de film in handen. Mocht Smith ja zeggen op de rol, dan heeft hij zijn eerste grote acteur te pakken voor dit toffe project. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws