Zo houd jij je favoriete pet schoon deze zomer 

Mark Hofman | 22 april 2017
lifestyle

Hier volgt een bericht voor alle pettenmannen/vrouwen. Word je er ook zo moe van dat je pet vaak supervies wordt? Dan hebben wij een paar tips om dit probleem te fixen! 

Modder

Bij mooi weer ben je veel buiten en is de kans groot dat je met water gaat hannessen. De kans dat je pet vies wordt is groot en dat moeten we niet hebben! Gelukkig heb je met modder geen speciale middelen nodig hebt. Bijna elk wasmiddel of zeep verwijdert de vlekken met gemak in de wasmachine. Heb je er eentje die daar niet in mag? Laat je cap dan weken in water met een vleugje bleekmiddel. Niet teveel natuurlijk, want je wilt niet dat je pet 30 tinten lichter wordt. 

Grasvlekken 

Iets wat je pet in no-time weet te verpesten zijn grasvlekken. Dit is helaas niet op te lossen met een simpel mengsel. Vlekkenverwijderaar als zout moet het klusje klaren. Niet dat spul dat je naast de peper in je kast staat, maar het merk Zout. Als je over dat middel beschikt, is het insmeren geblazen. Stop hem vervolgens in de wasmachine, maar pas wel op! Wanneer je hem in de droger stopt, moeten alle vlekken verdwenen zijn. Is dat niet het geval en stop je hem in de droger? Dan krijg je die vlekken er nooit meer uit. 

Wat nou als mijn pet niet in de wasmachine mag? Dan doe je hetzelfde truckje, maar dan met de hand.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws