Zeg hallo ademende sneakers!

Mark Hofman | 23 april 2017
lifestyle


Het warme weer komt er weer aan. Dan staat dichte schoenen, gelijk aan zweetkakkies. Dat moet je uiteraard niet hebben. Maar die teenslippers zijn ook niet altijd alles. Daarom moet je zo lekker weggooien, want de ademende sneakers zijn er! Wij zetten een aantal van die toffe sneakers voor je op een rij. 

Common Projects - Achilles Perforated Nubuck Sneakers 

Niet elke soort schoen is fijn tijdens de zomer, zeker leren schoenen niet. Maar wat nou als je leren schoenen zo mooi vindt, dat je ze wilt dragen? Dan zijn de Achilles Perforated Nubuck Sneakers echt iets voor jou! Deze leren schoenen zijn voorzien van luchtgaatjes, zodat je voetjes lekker frisse lucht happen. Opgelost! 

MRPORTER

Adidas - Stan Smith Boost Primeknit 

Qua stijl is deze schoen al een echte zomerklassieker, maar de Stan Smith is nu ook nog voorzien van een Primeknit. Dit zorgt er dus voor dat de stijl schoen exact hetzelfde is, maar de frisse lucht reuze is! 

ADIDAS 

Orlebar Brown - Powell Mesh and Coated-Canvas Slip-On Sneakers 

Je doet de teenslipper weg, maar met deze sneakers blijft het gemak exact hetzelfde. Deze instappers zien er niet alleen tof uit, maar zijn ook nog eens zo luchtig als de pest. Hup naar buiten jij! 

MRPORTER 

Nike - Zoom KD9 Elite 

Zin om een potje te basketballen op een zonovergoten dag? Ga dan voor de Zoom KD9 Elite . Deze grote sportschoenen geven voldoende steun en zijn ideaal voor het sport, maar ook de luchtdoorlating is groot. 

NIKE

Puma - Evolution Mostro Breathe Training Shoe 

Puma komt met een luchtdoorlatende schoen in de vorm van de Evolution Mostro Breathe Training Shoe. Namen verzinnen kan nog  beter bij Puma, maar schoenen maken kunnen ze wel! 

PUMA

New Balance - 574 Re-Engineerd 

De naam zegt het al: de klassieke 574, maar dan in een nieuw en luchtdoorlatend jasje. Lekker man! 

NEW BALANCE


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws