Binnenkort duidelijkheid over Star Wars spin-offs 

Mark Hofman | 29 april 2017
lifestyle

In 2015 keerde Star Wars, met Episode VII: The Force Awakens, gelukkig weer terug. Afgelopen jaar zagen we Rogue One in de bios verschijnen en later dit jaar kunnen we genieten van The Last Jedi. Maar net zoals Rogue One staan er nog meer spin-offs op de planning. Spin-offs waar tot nu toe nog weinig over bekend is, maar daar komt snel verandering in. 

Binnenkort meer info over Star Wars spin-offs 

Walt Disney en Lucasfilm zijn druk bezig met het opzetten van diverse Star Wars spin-offs. In 2016 verscheen de eerste in de vorm van Rogue One en in 2018 kunnen we de Han Solo film gaan verwachten. Inmiddels gaan de geruchten dat er ook films over Obi-Wan, Boba Fett en een 'Young Adult Romance' film eraan zitten te komen. Hoe het allemaal verder moet, liet George Lucas weten in een interview met E-Cartela. 

'Om eerlijk te zijn, we starten nu met gesprekken over de spin-offs. We waren vier of vijf weken erg druk met Han Solo en we lezen binnenkort het script voor Colin Trevorrows Episode IX. Erg druk dus. In de volgende zes tot acht maanden hebben we enkele ontmoetingen over de verhalen die we willen ontwikkelen. 

Na 40 jaar avonturen hebben fans zou veel informatie en zo veel theorieën over hoe we deze verhalen kunnen aanpakken. Sommige verhalen en theorieën zijn nieuw voor ons en we luisteren naar alles wat gezegd wordt. Het is duidelijk dat de franchise zowel eigendom is van de fans als van de mensen bij Lucasfilm.'
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws